Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

J.D. William’s Whisky Bar

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In de grachtengordelbuurt van Amsterdam vind je aan de Prinsentraat 5 de J.D. William’s Whisky Bar. Dit is een zogeheten conceptbar die zich richt op whisky, whiskycocktails, speciaal-bieren en een pan-Aziatische menukaart. Ook kun je hier een heuse Ierse whiskyproeverij meemaken. Dus of je nu een expert bent, op zoek naar één van de zeldzaamste single malt whisky’s uit Schotland, of een beginnende whiskyliefhebber, deze whiskeybar is de ‘place to be’.

Een unieke belevenis

Het interieur van de J.D. William’s Whisky Bar wordt gekenmerkt door een industrieel chique setting. Kwaliteit heerst hier over kwantiteit, want ze serveren alle whisky’s in Glencairn kristallen glazen. Qua culinaire hoogstandjes kun je je hier verheugen op een menu dat vol staat met fusion-specialiteiten. Eén van onze favorieten is bijvoorbeeld de rundvlees-taco in Koreaanse stijl. Daarnaast verdienen ook de in Bourbon geglazuurde varkensribbetjes onze absolute aanbeveling.

Openingstijden J.D. William’s Whisky Bar

J.D. William’s Whisky Bar is dagelijks geopend. Van maandag tot en met donderdag openen ze de deuren om 17.00 uur en is de sluitingstijd om 1.00 uur. Op vrijdag en zaterdag gaan ze al om 15.00 uur open en sluiten ze om 2.00 uur. Zondags is de openingstijd van 17.00 uur tot middernacht.
CONTACT
J.D. William's Whisky Bar
prinsenstraat 5, Amsterdam
+31 (0)20 362 06 63
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

J.D. William's Whisky Bar
prinsenstraat 5, Amsterdam
+31 (0)20 362 06 63
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.