Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Jackson Dubois

Wereldreiziger Jackson Dubois deelt de smaken van zijn reis in zijn bar op ‘t Spui in Amsterdam. Daar zal hij de beste herinneringen aan zijn reizen serveren in de vorm van smakelijke gerechten en kleurrijke cocktails.

Het verhaal van Jackson Dubois

Terwijl hij zijn constante reis en verkenningen voortzet, vond de wijnmaker en wereldreiziger Jackson Dubois zijn nieuwe culinaire huis in Amsterdam. Elke dag om 18.00 uur deelt Bar Jackson Dubois de speciale herinneringen aan het verkennen van de wereld met zijn gasten, in zijn restaurant en bar aan het Spui. Wanneer de wijzers van de klok op elkaar worden gelegd, wordt Caffe Esprit omgezet in een stijlvolle bar met opmerkelijke champagnes, ambachtelijke bieren, de unieke hoptails, druivenstokken en straatvoedselgerechten. Dezelfde locatie; een heel andere ervaring. Dit is de wereld van Jackson Dubois en hij verwelkomt je erin.

Als je naar hem op zoek bent, zal je het moeilijk krijgen. Hoewel het zijn bar is – het is zelfs naar hem vernoemd – is hij meestal op pad om nieuwe smaken voor het restaurant te ontdekken.

Ervaar cultuur door voedsel

Het menu is gevuld met authentieke smaken van over de hele wereld. Van een sappige hamburger met gesmolten kaas die langs de zijkanten druipt naar een pittige roti met kippendijen. Van crunchy springrolls tot broodjes met kreeft en koriander. Van pompoenensalade tot pizza, creatieve barmaaltijden en rustiek, snelle gerechten.

Jackson gelooft dat de enige manier om een cultuur echt te ervaren is door hem te proeven. Dit geloof inspireerde zijn reizen. Hij verliet het huis om de wereld te zien toen hij 18 jaar oud was en hij deelt al zijn ervaringen door een uniek menu te maken in zijn restaurant en bar.

Speciaal rauw en veganistisch menu in Jackson Dubois

Tijdens zijn reizen leerde hij ook meer over de veganistische en rauwe cultuur. Daarom is er een gedeelte van het menu dat volledig is toegewijd aan rauwe en veganistische gerechten. Probeer wat pittige bloemkoolvleugels, een boeddha-schaal, een veganistische nasi-goreng of een smakelijke bietensalade!

Deze gerechten zijn zo vol van smaak dat we ze iedereen, vleesliefhebbers en veganisten, zouden aanraden.

IN DE BUURT

Contact

Bar Jackson Dubois
Spui 10, Amsterdam
+31 646 36 00 44
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.