Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Jansz

Jansz, het nieuwe restaurant van het toonaangevende vijfsterrenhotel Pulitzer, is eindelijk open. Het restaurant, gehuisvest in een 17e-eeuwse apotheek, heeft een gezellige Amsterdamse sfeer en serveert een verscheidenheid aan eenvoudige maar smakelijke gerechten. Op het menu vind je internationale smaken en moderne klassiekers – zoals oesters, tartaar, coquilles, lente-kip en eend. Als je de karakteristieke Jansz alleen voor een toetje bezoekt, dan kunnen wij van harte de zelfgemaakte chocoladetaart met karamel aanbevelen.

Waarom de naam Jansz?

Volkert Jansz was een 17e-eeuwse vakman met een verfijnde smaak, een oog voor design en een passie voor levendige gesprekken. Hij hield van het goede leven, maar was ook een overtuigd voorstander van het idee dat decadentie en luxe alleen kunnen worden genoten als je ze met anderen deelt. Met die levensvisie is het restaurant gecreëerd.

Hier serveren ze de klassiekers, maar met een Amsterdamse twist is de oude wereld van elegantie zo dichtbij dat je hem bijna kunt aanraken tijdens je diner.

De grachtengordel is één van de meest populaire attracties in de stad. Laat ons jou door dit mooie deel van Amsterdam leiden met hotspots en must-sees!

IN DE BUURT

Contact

Jansz
Reestraat 8, Amsterdam
+31 (0)20 523 52 82
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.