Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

JuiceBrothers – 9 Straatjes

Bij JuiceBrothers vlakbij de 9 Straatjes in Amsterdam verkopen ze de beste koudgeperste sappen. Wat dat betekent? Hier worden biologische groente- en fruitsoorten gemalen en hydraulisch geperst. Daarbij vindt een minimale warmteontwikkeling plaats en dus ook een minimale oxidatie. Zo blijven veel meer vitaminen, mineralen en actieve enzymen behouden. De koude persmethode van JuiceBrothers is inmiddels dan ook ongekend populair.

De koude persmethode

Van sommige zogenaamde ‘gezonde’ sapjes wordt je beloofd dat ze boordevol goede voedingsstoffen zitten. Dit is simpelweg niet het geval wanneer ze niet met de koude persmethode zijn gemaakt. Bij JuiceBrothers is dit wel het geval. Je wordt hier getrakteerd op bijzonder smaakvolle en gezonde recepten die gecreëerd worden volgens de koude persmethode. Hierdoor wordt je immuunsysteem een regelrechte boost gegeven. Bovendien zijn deze sappen rijk aan antioxidanten, waardoor ze je welzijn bevorderen. Daarbij werken ze ook nog eens ontstekingsremmend. Wat wil je nog meer?

Openingstijden JuiceBrothers

JuiceBrothers aan de Raamsteeg 2 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je er al terecht vanaf 7.30 uur en is de sluitingstijd om 19.00 uur. Op zondag openen ze om 9.00 uur en sluiten ze eveneens om 19.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Raamsteeg
Raamsteeg 2, Amsterdam
+31 (0)20 362 64 92
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.