Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Kaap Oost Fun Park Amsterdam

Kaap Oost Fun Park Amsterdam is een gezellige evenementlocatie en fun park net buiten het centrum van Amsterdam. Hier vind je Wind ‘n Wheels, Electrocross en restaurant Bij Storm, samen vormen ze het Kaap Oost Fun Park. Deze locatie heeft alles voor een leuke dag buiten met familie en / of vrienden.

Wind ‘n Wheels

Wind ‘n Wheels is het eerste zeilwagenpark in Nederland. Hier kun je landzeilen, een activiteit waarbij je met een zeil en een kleine kart over het zand crost. Met een goede wind kun je met vrij hoge snelheden over het zand racen. Bij Wind ‘n Wheels kunnen kinderen vanaf 7 jaar deelnemen aan een clinic en de ins en outs van deze sport leren.

Electrocross

Electrocross is een activiteit vol plezier en adrenaline, maar het is ook vriendelijk voor het milieu! Hier kun je crossen over een outdoor parkoers dat voor zowel beginners als wat meer gevorderde motorcrossers geschikt is.

Bij Storm

Bij Storm is de plek om te eten en drinken bij een bezoek aan Kaap Oost. Hier kun jij de drukte van de stad ontvluchten in een restaurant met echte beachy vibes. Geniet van een ontspannen keuken en warm jezelf ‘s avonds op bij het kampvuur. Bij Bij Storm wordt er aan de hele familie gedacht, elke zondag vanaf 14:00 zijn er verschillende creatieve activiteiten voor kinderen.

IN DE BUURT

Contact

Kaap Oost
ijdijk 10, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.