Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Lavinia Good Food

Bij Lavinia Good Food aan de Kerkstraat in Amsterdam ligt de focus op gezond en duurzaam eten en koken. Je kunt hier genieten van een unieke stijlmix aan producten in een huiselijke sfeer. Bovendien worden hier niet alleen een overheerlijk ontbijt en een uitgebreide lunch geserveerd, maar ook een bijzonder smakelijk diner.

De inspiratiebronnen

Er wordt bij dit restaurant inspiratie gehaald uit werkelijk alles en iedereen. Tijdens de veelzijdige reizen wordt zeer divers gegeten en dit komt dan met een vleugje eigen stijl op de menukaart terecht. Heb je er heerlijk genoten en wil je ook graag thuis of elders je gasten trakteren op de nieuwste recepten en gerechten? Dan hebben we goed nieuws. Ook voor catering kun je een beroep doen op Lavinia Good Food. Ongeacht de locatie in Nederland toveren ze er de heerlijkste gerechten op tafel.

Openingstijden Lavinia Good Food

Lavinia Good Food aan de Kerkstraat 176 is dagelijks geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Eet smakelijk!

IN DE BUURT

Contact

Lavinia Good Food
Kerkstraat 176, Amsterdam
+31 (0)20 626 14 32
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.