Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Libertine Comptoir de Cuisine

Na het Libertine Café en het Libertine Petit Cafe in Amsterdam openen Casper Reinders en Sven Pooters een andere locatie genaamd Libertine Comptoir de Cuisine in het levendige winkelgebied de 9 Straatjes. Dit restaurant serveert de hele dag door de lekkerste maaltijden voor ontbijt, lunch, diner en alles daartussenin.

Over Libertine Comptoir de Cuisine

Bij Libertine Comptoir de Cuisine is het menu voornamelijk geïnspireerd op de Franse keuken. Een groot deel van het menu staat vol toast en wentelteefjes. Denk aan gepocheerde eieren, steak tartare, kreeft New England-stijl en toast met spinazie-geitenkaas en gekarameliseerde uien. Wie dacht dat geroosterd brood saai was komt hier dus bedrogen uit.

Het restaurant zelf heeft een vintage vibe. Geen van de tafels is gedekt, je kunt geen reserveringen maken en je hoeft niet je mooiste outfit aan te trekken om hier aan de schijven. Mag natuurlijk wel, maar de uitstraling van het restaurant is rauw, hier draait het om het eten. De inspiratie voor het interieur komt van de ‘vintage surf collectibles’ van Surfing Cowboys die afkomstig zijn van de Amerikaanse oostkust.

IN DE BUURT

Contact

Libertine Comptoir de Cuisine
Berenstraat 22, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.