Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Locanda

In het hart van de Jordaan vind je mediterraan restaurant Locanda in een oergezellige setting. Het interieur met veel licht, strakke houten meubels en wat hangplanten waant je als in een moderne Italiaanse bistro. De bijzonder fraai vormgegeven bar draagt daar zeker ook aan bij. Eigenaar Tomasso Maggi komt uit Milaan en hij wil je in Locanda de authentieke Italiaanse cuisine laten ervaren. Dat doet hij samen met chef-kok en mede-eigenaar Bernardo Constantino.

Menu

Op het menu staan onder meer overheerlijke pasta’s, melanzane alla en voortreffelijke lasagnetta. Daarnaast kun je bij Locanda erg lekkere bruschetta bestellen, cotoletta alla torinese, risotto mantecato en een bijzonder smakelijke tiramisu als nagerecht. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van louter verse ingrediënten die rechtstreeks uit Italië afkomstig zijn. Kortom, wil je de typische Italiaanse keuken proeven met een unieke eigentijdse twist, dan moet je beslist bij dit restaurant zijn.

Openingstijden Locanda

Restaurant Locanda aan de Eerste Anjeliersdwarsstraat 6 in Amsterdam is alleen op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zondag kun je er voor zeer betaalbare prijzen van de Italiaanse keuken genieten van 17.00 uur tot 23.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Locanda
Eerste Anjeliersdwarsstraat 6, Amsterdam
+31 (0)20 423 39 11
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.