Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Looks

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Bij restaurant Looks in hartje Amsterdam kun je genieten van Franse klassiekers in een bijzonder sfeervolle ambiance. Hoewel dit restaurant bekend staat om de entrecote is dit zeker niet het enige Franse gerecht waar je hier uitstekend voor terecht kunt. Ook voor oesters en Franse seizoengerechten ben je hier helemaal aan het juiste adres. Uiteraard worden hierbij de allerbeste Franse wijnen geserveerd die het geheel tot een fantastische culinaire ervaring maken.

Kreeftseizoen bij restaurant Looks

Zodra het kreeftseizoen aanbreekt adviseren we je ook zeker om naar restaurant Looks te gaan. De kreeft is hier ontzettend lekker en iets dat je gewoon moet proberen. In Amsterdam variëren de prijzen voor kreeften meestal van € 35 tot € 55. Maar bij Looks kun je genieten van deze delicatesse voor slechts € 27,50. Geen wonder dus, dat restaurant Looks alom wordt geprezen door zowel de gasten als culinaire critici.

Hartje Amsterdam

Dit restaurant bestaat uit diverse niveauverschillen die verbonden worden door allerlei trappetjes. De gezellige eenheid wordt gecreëerd door de vele spiegels en het verlichte glas. Het restaurant bevindt zich aan de Binnen Bantammerstraat in hartje Amsterdam. Op een loopafstand van maar 5 minuten ben je bij het Amsterdam Centraal Station en De Dam.
CONTACT
Looks
Binnen Bantammerstraat 5, Amsterdam
+31 (0)20 320 09 49
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Looks
Binnen Bantammerstraat 5, Amsterdam
+31 (0)20 320 09 49
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.