Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Louie Louie

Met Louie Louie hebben ze het opnieuw gedaan! De ondernemers achter Bukoswki Bar, De Waterkant en De Biertuin – allemaal bloeiende bedrijven in Amsterdam Oost – hebben onlangs hun nieuwe bar in de buurt van het Oosterpark geopend. In deze hotspot bieden de zogenaamde ‘wijzen uit het Oosten’ niet alleen ontbijt en lunch, maar ook een menu vol met zeer smakelijke Mexicaans georiënteerde gerechten voor het diner. Bij het modern ingerichte Louie Louie kun je bijvoorbeeld taco’s bestellen met Caribische bakkeljauw, avocado-crème en ananassalsa of lamskoteletten van de grill.

Met Louie Louie hebben ze een nieuwe hotspot gecreëerd!

Deze Amsterdamse hotspot is te bezoeken tijdens ontbijt, lunch, diner en alles daartussenin. Hoe ze het doen, weten we niet… maar met deze bar hebben ze een nieuwe hotspot in de stad geopend. Het Mexicaanse eten met een twist is immens populair en erg lekker. Het is het perfecte eten voor na een zondagmiddagwandeling in het Oosterpark.

Amsterdam Oost is een nieuwe en opkomende wijk in de stad. Er blijven coole plekken opduiken. Vind hier onze hotspotsgids voor deze wijk…

IN DE BUURT

Contact

Louie Louie
LINNAEUSSTRAAT 11, Amsterdam
+31 (0)20 370 29 81
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.