Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Lt.Cornelis

Holland, en in het bijzonder Amsterdam, staat bekend om de rijke en illustere geschiedenis. Nederlandse kunst en architectuur zijn over de hele wereld beroemd. Het is geen wonder dat de stad elk jaar meer en meer toeristen trekt op zoek naar ‘The Dutch experience’. Bij Lt. Cornelis kun je genieten van een speciale Nederlandse maaltijd in een unieke en sfeervolle omgeving. Het is de missie van Lt. Cornelis om iedereen in staat te stellen de absolute geneugten van de Nederlandse keuken te ervaren. Door het heden te combineren met het verleden én de zuiverste ingrediënten streven wij ernaar onze gasten een legendarische ervaring te bieden.

Lt. Cornelis in Amsterdam

Je vindt het allerbeste van de Nederlandse cultuur bij Lt. Cornelis. De sfeer van het legendarische verleden gecombineerd met een verrassende moderne draai. Het interieur is smaakvol uitgevoerd, waar verleden en heden samenkomen om elkaar mooi aan te vullen. Hun Nederlandse keuken is een eerbetoon aan de oud-Nederlandse klassiekers. De gerechten op het menu zijn gemaakt met eerlijke, lokale en duurzame producten die veelal op Nederlandse bodem worden geteeld of met Nederlandse invloeden worden geproduceerd. Ben je op zoek naar een echte ‘Nederlandse ervaring’? Dan is dit ‘the place to be’.

Openingstijden

Het restaurant is elke dag geopend van 17:00 tot 22:30 uur.

We hebben de beste dingen die je kunt doen en zien in het stadscentrum van Amsterdam opgesomd. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen…

IN DE BUURT

Contact

Lt.Cornelis
Voetboogstraat 13, Amsterdam
+31 (0)20 261 48 63
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.