Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Maloe Melo Blues Café

Blues- en rockcafé Maloe Melo aan de Amsterdamse Lijnbaansgracht 163 is de ‘place to be’ om van livemuziek in dit genre te genieten. In dit kleine maar intieme café worden namelijk met grote regelmaat liveoptredens gegeven door zowel gevestigde namen als opkomende artiesten.

Eigen ‘Wall of Fame’

Eigenaar Jur Scherpenzeel verwelkomt je graag in Maloe Melo waar je gegarandeerd zult genieten van schitterende bluesmuziek. Voor bijpassende drankjes kun je bij de zoon van Jur, Patrick, te kust en te keur aan de bar. Tegelijkertijd geniet je van de mooiste snaargeluiden, jamsessies en typische Texas-blues van zowel aanstormend talent als ervaren artiesten. Namen als Mama’s Bad Boys, Jimmy Johnson, Patti Smith, Jimmy Dawkins, T Model Ford en Candye Kane zijn er allemaal al eens geweest en hangen aan de eigen ‘Wall of Fame’ in het café. Kortom, de echte liefhebbers van bluesmuziek mogen deze unieke plek beslist niet overslaan bij een bezoek aan Amsterdam.

Openingstijden Maloe Melo

Maloe Melo is dagelijks geopend vanaf 21.00 uur. Van zondag tot en met donderdag is de sluitingstijd om 3.00 uur en op vrijdag en zaterdag is het café tot maar liefst 4.00 uur geopend. Geniet ervan!

 

IN DE BUURT

Contact

Maloe Melo
Lijnbaansgracht 163, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.