Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mendo

De echte boekenliefhebber kan zijn of haar hart ophalen bij MENDO in het inspirerende winkelgebied de 9 Straatjes in Amsterdam. In deze boekenwinkel vind je een grote diversiteit aan boeken over mode, fotografie, culinair, reizen, architectuur, interieur en grafisch design. Het interieur van de winkel is daarbij in samenwerking met Concrete Architectural Associates tot stand gekomen en hoe! De muren van de MENDO winkel zijn namelijk niet gemaakt van steen maar van duizenden zwarte boeken. Dit moet je gewoon een keer gezien hebben.

’s Werelds beste publicaties

Bij MENDO draait het allemaal om een perfecte selectie van de meest creatieve boeken en een persoonlijke benadering. Dit wordt vervolgens vormgegeven in een unieke en prachtige omgeving die je nergens anders tegen zult komen. Voeg daar enkele van ’s werelds beste publicaties aan toe en de ultieme boekenbeleving is compleet.

Openingstijden MENDO

Boekwinkel MENDO aan de Berenstraat 11 is iedere dag geopend. Van maandag tot en met zaterdag openen ze om 10.30 uur en sluiten ze om 18.00 uur. Op zondag is de openingstijd om 12.00 uur en de sluitingstijd om 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Mendo
Berenstraat 11, Amsterdam
+31 (0)20 612 12 16
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.