Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mint Mini Mall

Het inspirerende interieur van Mint Mini Mall doet je meteen denken aan de frisse smaak van mint. Vandaar ook de naam. Deze boetiek zal je absoluut weten te verleiden met tal van must-haves. Zo vind je er de nieuwste lifestyle trends, mode van opkomende ontwerpers en veel fantastische gadgets. Je ontdekt hier de mooiste artikelen voor hem, voor haar, maar zeker ook voor de allerkleinsten. Kortom, je gaat na een bezoek aan deze boetiek zeker niet met lege handen naar huis.

beste merken

Bij de Mint Mini Mall aan de Runstraat 27 in de Amsterdamse 9 Straatjes hebben ze de beste merken voor je geselecteerd. Zo ben je altijd verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Denk hierbij aan merken zoals Kidscase, UNOde50, RICE en Minnetonka. Daarnaast ben je ook voor de prachtige tassen van Cowboysbag helemaal aan het juiste adres bij deze unieke boetiek.

Openingstijden Mint Mini Mall

Mint Mini Mall is dagelijks geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag openen ze de deuren om 10.30 uur en sluiten ze om 18.00 uur. Op zondag is de openingstijd van 12.30 uur tot 17.00 uur en op maandag van 12.30 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Mint Mini Mall
RUNSTRAAT 27, Amsterdam
+31 (0)20 627 24 66
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.