Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Momo

Restaurant Bar & Lounge MOMO biedt een unieke Aziatische culinaire ervaring en een spectaculaire bar. Gasten hebben er een prachtig uitzicht op de open keuken waar alle lekkernijen bereid worden. Aziatisch georiënteerde gerechten, maar ook ‘Ceviches y Tiraditos’. Dit zijn op Peru geïnspireerde hapjes, gemarineerd in limoen en citroensap. Daarnaast kun je bij MOMO genieten van perfect bereide sushi, sashimi, sushibroodjes en visgerechten zoals de Chileense zeebaars, gemarineerde kabeljauw, Alaskan king crab en een grote verscheidenheid aan vlees. Denk hierbij aan lamsvlees, eend en Wagyu-rundvlees.

Welkom bij MOMO

MOMO is dé plek in Amsterdam als je van sushi houdt. Daarnaast is het de perfecte plek om een cocktail te drinken of om gewoon in de bar te chillen met vrienden, vlak voor een avondje uit. Deze moderne hotspot is erg populair bij de lokale bevolking en zodra je er binnenstapt begrijp je meteen waarom.

Openingstijden MOMO

Dit restaurant is van zondag tot en met donderdag geopend van 10.00 uur tot 1.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kun je er van 10.00 uur tot 2.00 uur terecht.

 

IN DE BUURT

Contact

Momo
Hobbemastraat 1, Amsterdam
+31 (0)20 671 74 74
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.