Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Moon

Voor een unieke dinerervaring ga je naar het gastronomische restaurant Moon, te vinden in de A’dam Tower. Het restaurant bevindt zich op de 19e verdieping en biedt zijn gasten een prachtig uitzicht over de stad. Terwijl je geniet van je maaltijd draait het restaurant langzaam rond, dus het uitzicht wordt nooit saai. Als klap op de vuurpijl stelde de beroemde chef-kok Jaimie van Heije een voortreffelijk menu samen, waardoor dineren een nog uniekere ervaring wordt. Van Heije en chef-kok Tommy den Hartog zijn gespecialiseerd in klassieke gerechten met een moderne twist. Deze worden bereid met zorgvuldig geproduceerde lokale seizoenproducten.

Gastchefs bij Restaurant Moon

Niet alleen het restaurant draait in het rond. Restaurant Moon heeft enige tijd geleden het principe van de roulerende muzikale gast-chef geïntroduceerd. Deze beroemde artiest wisselt iedere twee maanden en mag samen met Jaimie van Heije een “remix” op het menu. Ga het verrassende resultaat zeker een keer proeven.
Meta Title
Geniet van gastronomische hoogstandjes bij Moon in Amsterdam
Meta Description
Op de 19e verdieping van de A’dam Tower geniet je niet alleen van een maaltijd van een topkok maar ook van een prachtig uitzicht over Amsterdam.

IN DE BUURT

Contact

A'dam Toren
OVERHOEK SPLEIN 3, Amsterdam
+31 (0)20 237 63 11
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.