Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mos Amsterdam

Bij restaurant MOS in Amsterdam kun je ultiem genieten van de Frans-internationale cuisine. Het is een zeer populair etablissement onder zowel culinaire journalisten en fijnproevers als toeristen die Amsterdam bezoeken. Het restaurant is gelegen aan het IJdok 185 aan de schitterende rivier het IJ. Dit betekent een fenomenaal uitzicht en een voortreffelijk menu. Chef-kok Egon van Hoof zet hier alles op alles om Franse gerechten met een internationale twist te bereiden die werkelijk tongstrelend zijn. Het is dan ook niet voor niets dat het restaurant bekroond is met een Michelinster.

De totale beleving

Het draait bij restaurant MOS allemaal om de totale beleving. Zo is het interieur bijzonder sfeervol door de indeling in diverse intieme ruimtes. Je ontdekt hierin elementen vanuit zowel Parijs als Marrakech en dit geeft het restaurant een wereldse look. Het terras met het prachtige uitzicht over de rivier het IJ draagt hier zeker ook aan bij. Samen met een uitgelezen menu, een warme ambiance en gastvriendelijke service is het hier ultiem culinair genieten.

Openingstijden Mos Amsterdam

Restaurant MOS is geopend voor zowel lunch als diner van dinsdag tot en met zaterdag (zondag en maandag gesloten). Je kunt hier lunchen tussen 12.00 uur en 15.00 uur en dineren vanaf 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Mos Amsterdam
IJdok 185, Amsterdam
+31 (0)20 638 08 66
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.