Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Mr. Porter

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Uniek in Amsterdam is MR PORTER, een restaurant met internationale allure dat bestaat uit een modern steakhouse en een fantastische lounge in één. Het restaurant bevindt zich op de penthouseverdieping van het W Amsterdam hotel. Dit betekent onder meer dat je er een fenomenaal uitzicht hebt. Niet alleen vanuit het restaurant zelf, maar zeker ook vanaf het loungeterras met een, geloof het of niet, stijlvol zwembad. De vormgeving van de 360 graden bar is bedoeld ter stimulering van het sociale onderhoud en datzelfde geldt voor de sfeervolle open haard.

Menukaart

Je kunt bij MR PORTER zowel ontbijten, lunchen als dineren. Het ontbijtmenu bestaat uit overheerlijke gerechten zoals een volledig Engels ontbijt, Spaanse omelet en Eggs Benedict. Schuif je er aan voor de lunch, dan kun je genieten van hoogstaande gerechten zoals gegrilde champignons en gegrilde zeebaars. Voor het diner serveren ze er onder meer beef tartaar met Beluga kaviaar. Daarnaast verdienen ook de heerlijke salades onze aanbeveling.

Openingstijden MR PORTER

MR Porter aan de Spuistraat 175, op de bovenverdieping van het W Amsterdam hotel, is dagelijks geopend vanaf 7.00 uur. Je kunt hier sociaal dineren vanaf 18.00 uur. Op zondag tot en met woensdag is de sluitingstijd om 23.00 uur en op donderdag tot en met zaterdag sluiten ze om 23.30 uur.
CONTACT
Mr. Porter
Spuistraat 175, Amsterdam
+31 20 811 3399
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Mr. Porter
Spuistraat 175, Amsterdam
+31 20 811 3399
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.