Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Natuurlijk

De exclusieve damesmodezaak Natuurlijk is specialist in kleding en accessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Tijdens de zomer heeft deze winkel een grote collectie aan linnen, katoenen en viscose kleding. In de winter bestaat de kledingcollectie van Natuurlijk uit zachte wol zoals kasjmier, maar ook merino, alpacawol en kamelenhaar.

Regenkleding uit Noorwegen

Naast de zomer- en wintercollecties van natuurlijke materialen heeft deze damesmodezaak ook een bijzondere regenkledingcollectie. Deze komt uit Noorwegen en is gegarandeerd wind- en waterdicht. Bovendien is ook deze regenkleding elegant en stijlvol, net zoals alle andere collecties. Daarnaast vind je hier ook prachtige bijpassende modeaccessoires zoals Aski Bags. Deze tassen zijn gemaakt van buffelhuid en plantaardig geverfd en behandeld. Ontdek het zelf en kom ook naar deze exclusieve winkel. Het vriendelijke personeel staat erom bekend je op een persoonlijke manier van dienst te zijn.

Openingstijden Natuurlijk

Damesmodezaak Natuurlijk aan de Haarlemmerdijk 113 is alleen op zondagen gesloten. Van maandag tot en met zaterdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Natuurlijk
Haarlemmerdijk 113, Amsterdam
+31 (0)20 427 35 96
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.