Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Nel Amstelveld

Nel Amstelveld is een populair café en restaurant met een prachtig terras. Je kunt hier lekker zitten op een zonnige plek of onder de charmante bomen, genieten van lunch, diner of een drankje en zelfs wat jeu de boules spelen.

Nel Amstelveld – Een juweel in de stad

Midden in het centrum van de stad vind je Brasserie Nel Amstelveld. Hier vind je een geweldige mix van bewoners en toeristen. Kijk naar gezinnen, stelletjes en zakenmensen die allemaal van het restaurant genieten of van het gigantische terras dat iedereen uitnodigt om te komen genieten van een drankje of een snelle hap. Het vriendelijke en professionele personeel helpt je om jouw favoriet uit het uitgebreide menu te kiezen. Zelfs als je een kopje koffie gaat drinken, zijn we er zeker van dat je de heerlijke gebakjes niet kunt weerstaan.

Vind een plek om op ons zonnige terras te zitten of sta met een glas bier of wijn in de hand. Ervaar Amsterdam zoals de lokale bevolking dat doet op Nel Amstelveld!

We hebben de beste dingen die je kunt doen en zien in het stadscentrum van Amsterdam opgesomd. Neem de tijd om jouw reis naar onze prachtige stad nu te plannen..

IN DE BUURT

Contact

Nel Amstelveld
Amstelveld 12, Amsterdam
+31 (0)20 626 11 99
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.