Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Nemo Zomerdak

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het Nemo Science Museum is zoveel meer dan alleen een verzameling van wetenschappelijke tentoonstellingen. Deze zomer hebben ze een speciale planning op de top van het museum met hun Nemo Zomerdak. Combineer je bezoek aan het museum met een bezoek aan het dak of beklim gewoon ’s avonds de trappen naar het dak, van 22 juni tot 2 september is er elke donderdagavond muziek van conservatoriumstudenten te horen op het dak. De start van het Nemo Summer Roof is gemarkeerd met hun deelname aan het ROEF rooftop festival dat op 22 juni wordt gehouden.

Wat kun je verwachten op het Nemo Zomerdak?

Van 22 juni tot 2 september is het dak van het Nemo Science Museum geopend tot 21.00 uur. Elke donderdagavond kunnen mensen genieten van een drankje terwijl ze luisteren naar prachtige klassieke muziek aangeboden door hun buren, het conservatorium. Het dak is voor iedereen vrij toegankelijk via de trap vanaf de straat of via de lift in de hal van NEMO. Op 31 augustus en 1 en 2 september zullen ze ook films op het dak vertonen.

Het is de perfecte plek om op een mooie zomeravond in Amsterdam te zitten en te ontspannen. Met een uitzicht op het historische stadscentrum voel je een beetje van die Amsterdamse magie.

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.