Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Nomads Amsterdam

Nomads Amsterdam is een restaurant dat je graag meeneemt op een culinaire reis rond de wereld. Als echte nomaden hebben ze de hele wereld over gereisd om de beste smaken en texturen te vinden die hun gasten kunnen ervaren. Elk jaar heeft het restaurant twee culinaire stops op hun reis. Deze haltes weerspiegelen de landen waar hun gerechten op gebaseerd zijn. Tijdens deze stops kunnen gasten van Nomads Amsterdam genieten van het eten en de cultuur die dit land te bieden heeft.

Nomads Atmosphere Nomads Food Nomads Restaurant snacks

Proef Peru bij Nomads Amsterdam

Op dit moment kun je bij het restaurant Peru proeven. Tijdens hun bezoek aan dit geweldige land hebben ze ervaren waarom Lima ook wel de voedselhoofdstad van het continent wordt genoemd. De frisse en kleurrijke producten in combinatie met de wereldse invloeden die de Peruaanse keuken kent, zorgen voor een aantal bijzondere smaakexplosies.

Nomads Amsterdam

Op hun menu vind je een aantal smakelijke chevice’s, tiradito’s en causa’s die de Peruaanse keuken weerspiegelen. Daarnaast serveren ze ook een lekkere encanelado (een kaneelbroodje met merengue) of een turron de chocolate, dus laat zeker een gaatje voor het toetje. Geen tijd voor een diner? Ze hebben ook een geweldig lunch- en borrelmenu.

Je vindt het restaurant in Amsterdam Oost, vlakbij de Dappermarkt (een van de beste markten van Amsterdam).

IN DE BUURT

Contact

Nomads
Oranje-Vrijstaatkade 55, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.