Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Noorderlicht

Al sinds de opening hebben de stadsavonturiers hun weg gevonden naar Café Noorderlicht. Dit is zonder twijfel één van de mooiste plekken in Amsterdam. Bezoekers kunnen hier elke dag van de week lunchen of dineren in het restaurant en op warme dagen op het terras genieten.

Café Noorderlicht op het NDSM-terrein

Noorderlicht maakt deel uit van het NDSM-terrein dat je met de veerboot kunt bereiken vanaf het Centraal Station van Amsterdam. Het café biedt regelmatig livemuziek en andere culturele evenementen met een ontspannen sfeer in een industrieel gebouw. Op de drankkaart vind je onder meer koffiesoorten van 100% biologische bonenmelange. Daarnaast kun je hier ook te kust en te keur aan smakelijke theesoorten, frisdranken, biologische sappen en smoothies. Zin in iets sterkers? Kies dan voor de fijne jenevers, likeuren, whisky’s of rum.

Openingstijden

Café Noorderlicht aan het NDSM-Plein 102 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend vanaf 11.00 uur ’s morgens. Op vrijdag en zaterdag is de sluitingstijd om 3.00 uur en op de andere dagen om 1.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

NOORDERLICHT
NDSM PLEIN 102, Amsterdam
+31 (0)20 492 27 70
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.