Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Number Nine

Number Nine verkoopt modieuze, hoogwaardige kleding en accessoires, meestal geïnspireerd op stedentrips naar internationale hoofdsteden. Denk bij deze winkel aan fris, stijlvol en uniek. Ze onderscheiden zich dan ook door de meest exclusieve sneakers aan te bieden, de beste jeans en prachtige tops.

Ieder seizoen een andere mix

Bij Number Nine houden ze van veranderen. Dus elk seizoen is er een andere mix van gevestigde merken en nieuwe kleinere labels. Wat in 2004 begon met een eerste winkel in Haarlem is vandaag de dag uitgegroeid tot een compleet multi brand concept met maar liefst zeven unieke winkels. Je kunt er te kust en te keur aan zowel vrouwen- als mannencollecties, evenals schitterende bijpassende modeaccessoires en trendy lifestyle producten. Bij deze winkel aan de Herenstraat 18 vind je gerenommeerde merken zoals Levi’s, Lee, maar ook Converse en de Zweedse zonnebrillendesigner Monokel.

Openingstijden Number Nine

Number Nine is iedere dag van de week geopend. Van maandag tot en met vrijdag is de openingstijd van 10.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Number Nine
Herenstraat 18, Amsterdam
+31 (0)20 330 16 41
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.