Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Peter Donkersloot Gallery

Peter Donkersloot Galerie is eigendom van de gelijknamige portretschilder met meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Je vindt deze galerij aan de Spiegelgracht in Amsterdam, langs de schitterende grachtengordel. Dit is de plek waar je moet zijn wanneer je op zoek bent naar unieke schilderijen van muzieklegendes zoals Bob Marley en Elvis Presley maar ook Sean Connery als James Bond. Daarnaast kun je hier portretten laten schilderen. Door zijn virtuositeit en unieke stijl weet je je altijd verzekerd van een bijzonder en bovenal gelijkend portret.

Over de hele wereld

De uitzonderlijke kwaliteiten van deze portretschilder zorgen ervoor dat er over de hele wereld schilderijen bij Peter Donkersloot Galerij besteld worden. Opvallende kenmerken zijn de geschilderde frames en prachtige kleurschakeringen. Naast portretten schildert hij ook bijzonder mooie stadsgezichten van de Amsterdamse grachtengordel.

Openingstijden Peter Donkersloot Galerie

Peter Donkersloot Galerij is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op maandag is deze kunstgalerie gesloten.

IN DE BUURT

Contact

Peter Donkersloot Gallery
Spiegelgracht 14 /16, Amsterdam
+31 (0)20 623 65 38
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.