Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Pili Carrera

Het familiebedrijf Pili Carrera werd in 1963 in Mos (Spanje) opgericht en maakte aanvankelijk handgemaakte babysokjes en babykleding. Tegenwoordig heeft het merk meerdere winkels over de hele wereld, zoals in Venezuela, Rusland en China. De winkel aan de Herenstraat 24a is de eerste in Nederland. Je ontdekt in deze winkel een absoluut luxemerk met zowel een klassieke stijl als moderne accenten. De kledingcollectie is geschikt voor pasgeboren baby’s en kinderen tot ongeveer 14 jaar.

Voor bruiloften en doopfeesten

Toen de prinsjes Amalia, Alexia en Ariane jurkjes droegen van Pili Carrera tijdens de inhuldiging van Willem-Alexander als koning, werd het merk in Nederland meteen ongekend populair. Het is dan ook een kledingmerk dat zeer geschikt is voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en doopfeesten. Bekijk er ook zeker de prachtige accessoires. Denk hierbij aan schitterende sandaaltjes, knuffeldoeken en luxe geschenkverpakkingen.

Openingstijden Pili Carrera

Pili Carrera is op maandag en woensdag gesloten. Op dinsdag en donderdag tot en met zondag is de openingstijd van 12.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Pili Carrera
Herenstraat 24-a, Amsterdam
+31 (0)20 370 35 29
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.