Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Pleasurements

Trakteer jezelf op de meest luxueuze lingerie, nachtmode en verfijnde erotiek bij The House of Pleasurements in Amsterdam. In deze boetiek aan de Herenstraat 29 ervaar je uniek plezier en geniet je van alle aandacht die je tijdens het winkelen gegeven wordt. Luxe en comfort voeren hier de boventoon. Winkelen op afspraak behoort hier eveneens tot de mogelijkheden. Kortom, voor discretie en een hoogstaande service is dit de plek waar je moet zijn.

Vier de liefde

Pleasurements is bedoeld voor iedereen die de liefde wil vieren. Eigenaresse Rebecca van der Wurff reist de hele wereld over op zoek naar de meest unieke lingeriesoorten, nachtkleding, erotische artikelen en eveneens badmode. Alleen de allerbeste merken komen door de selectie bij Pleasurements. Denk hierbij aan het Britse lingeriemerk Bordelle en de luxe lingerie van Maison Close uit Frankrijk. Voor de finishing touch zijn onder meer de boudoirhakken van het Franse Jaimies een absolute aanrader.

Openingstijden Pleasurements

The House of Pleasurements is alleen op zondag gesloten. Op maandag is de openingstijd van 12.00 uur tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Pleasurements
Herenstraat 29, Amsterdam
+31 (0)20 822 11 10
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.