Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Pllek

Met een strandachtige atmosfeer biedt Pllek je één van de beste panoramische uitzichten op het IJ. Hier willen ze hun gasten inspireren en kennis laten maken met diverse culturen. Daarom is hier het hele jaar door livemuziek te beluisteren afkomstig uit iedere windstreek. Ook worden er internationale films getoond, kun je er yogalessen volgen, zijn er festivals en tal van kunstexposities. Kortom, snuif je graag de nodige kunst en cultuur op, dan is dit de ‘Pllek’ waar je moet zijn.

Eten & Drinken bij Pllek

Ook om culinair verantwoord te genieten ben je hier helemaal aan het juiste adres. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, diner en lekkere borrels. Ze houden hier van dieren, milieu en mensen dus vind je er gerechten die grotendeels zowel biologisch als plantaardig zijn. Het vlees is afkomstig van dieren die in het wild leefden en datzelfde geldt voor vis. Ben je vegetariër of veganist? Dan tref je het helemaal, want 75% van de menukaart is vegetarisch waarvan weer 25% veganistisch is.

Openingstijden

Pllek aan de Tt. Neveritaweg 59 in Amsterdam is iedere dag geopend vanaf 9.30 uur ’s morgens. Op vrijdag en zaterdag is de sluitingstijd om 3.00 uur en op de andere dagen om 1.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Pllek
TT Neveritaweg 59, Amsterdam
+31 (0)20 290 00 20
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.