Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Pllek Live Stage

Pllek ligt aan het relaxte stadsstrand van Amsterdam. Je kunt hier komen om met vrienden te hangen, een kop koffie te drinken of een snelle hap te nemen. Maar dat is niet alles wat Pllek te bieden heeft!

Pllek Live Stage en wekelijks livemuziek

Pllek Live Stage is het maandelijkse live muziekconcept voor muziekliefhebbers in de stad. Elke eerste donderdag van de maand hebben twee bands en een DJ een live set op Pllek Podium. Meestal zijn deze avonden een interessante en exotische reis door niet-westerse muziek en elektronische muziek. Daarnaast heeft Pllek ook regelmatig livemuziek op vrijdag en zaterdag, waardoor het de perfecte plek is om in de weekenden rond te hangen!

Pllek

Deze postindustriële plek met een strandachtige atmosfeer biedt één van de beste panoramische uitzichten op het IJ. Pllek gebruikt alleen de hoogste kwaliteit biologische producten en serveert zelfgemaakte broodjes en verse sappen. De hippe locatie verwelkomt een gevarieerd en alternatief publiek om te ontspannen bij het strandhuisje of de hangplek bij de openhaard.Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.