Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Portonovo

Bij herenmodezaak Portonovo in Amsterdam ontdek je een selectie aan Italiaanse kledingmerken die speciaal zijn geselecteerd voor de nieuwsgierige man. Voor de echte avonturiers die een compromisloze behoefte hebben aan kwaliteit in hun leven. De fantastische modecollectie van Portonovo is dan ook samengesteld voor mannen met een ongeremde smaak die weten wat ze waard zijn.

No-nonsense herenmode

Portonovo is in de eerste plaats een no-nonsense herenmodezaak die voor iedere man de perfecte outfit te bieden heeft. De eigenaars zijn er van overtuigd dat iconische mode items bij iedere persoonlijke stijl passen. Tegen het casual decor van deze winkel wordt Italiaans chic aan de klassieke garderobe toegevoegd. Naast kleding kun je er ook uitstekend terecht voor prachtige lederen riemen, bijpassende sokken en zelfs diverse soorten eau de toilette.

Openingstijden Portonovo

De herenmodezaak aan de Singel 350 in Amsterdam is dagelijks geopend. Van maandag tot en met zaterdag is de openingstijd van 11.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag ben je er van harte welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Portonovo
Singel 350, Amsterdam
+31 (0)20 420 40 77
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.