Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Powerzone

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Ga zeker naar Powerzone wanneer je op zoek bent naar een leuk dag-uitstapje voor het hele gezin. Het is de perfecte locatie voor onder meer lasergames, bowlen en minigolf. Dompel jezelf onder in een strijd tussen goed en kwaad in de lasergame arena, daag je vrienden uit voor het gooien van een strike op de bowlingbaan en laat je verrassen door een prachtige minigolf lichtshow. Deze ‘glow-in-the-dark’ ervaring is hier een absolute aanrader.

BBQ-restaurant bij Powerzone

Na al dat intense bewegen en vooral genieten tijdens de diverse activiteiten heb je waarschijnlijk zin in iets lekkers gekregen. Ga dan zeker voor een gezellig diner naar het BBQ-restaurant van Powerzone. Hier ben je zelf de chef-kok en bereid je alles wat je lekker vindt aan de BBQ op tafel. Terwijl je hier heerlijk aan het bijkomen bent heb je bovendien een schitterend uitzicht op het IJ.

Openingstijden

Powerzone aan de De Ruijterkade 153 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend vanaf 12.00 uur. Op zondag tot en met woensdag is de sluitingstijd om 22.00 uur, op donderdag om middernacht en op vrijdag en zaterdag om 1.00 uur.
CONTACT
Powerzone
De Ruijterkade 153, Amsterdam
+31 (0)20 760 76 00
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Powerzone
De Ruijterkade 153, Amsterdam
+31 (0)20 760 76 00
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.