Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Pressroom

PRESSROOM in Amsterdam is een comfortabele ‘all day hangout’ restaurant en bar. Het is er bijzonder mooi ingericht en je vindt er onder meer een moderne bar waaraan van alles te genieten valt. Deze gelegenheid is dan ook het kloppende hart van het Amsterdamse INK Hotel.

Uitgebreid cocktailmenu bij PRESSROOM

Bij PRESSROOM kun je elk moment van de dag terecht. Het is de perfecte plek voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch en een voortreffelijk diner. De chef-kok haalt zijn inspiratie van over de hele wereld maar maakt daarbij zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Naast klassiekers met een unieke twist ontdek je er ook verrassende gerechten die bedacht zijn door de chef-kok zelf. Bovendien hebben ze er een uitgebreid cocktailmenu die je nauwelijks ergens anders tegenkomt. Onze favoriet? Dat is heel lastig kiezen, maar de Marrakesh Mule en de INKredible zijn absolute aanraders.

Openingstijden

PRESSROOM aan de Nieuwezijds Voorburgwal 67 in Amsterdam is iedere dag van de week geopend vanaf 6.30 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds.

IN DE BUURT

Contact

INK Hotel
Nieuwezijds Voorburgwal 67, Amsterdam
+31 (0)20 555 17 27
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.