Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

PRJCT AMS

Voor stijlvolle herenkleding ga je naar PRJCT AMS in de Amsterdamse grachtengordelbuurt. Hier wordt je een uniek concept in modeontwerp geboden. Deze originele ontwerpen zijn namelijk tot stand gekomen door de samenwerking met ondernemers en designers op velerlei gebied. Denk hierbij aan kunst, mode, fotografie, sieraden, muziek en meer. Naast het eigen merk vind je er onder andere de labels van Vive L’Homme en Susudio.

Ook voor vrouwen

Wanneer je als vrouw van de minimalistische look houdt, dan is PRJCT AMS ook zeker een aanrader. Zo kun je er te kust en te keur aan mooie shirts die verkrijgbaar zijn in tal van diverse fits. Ditzelfde geldt voor andere prachtige basics. Daarnaast kun je er ook uitstekend terecht voor uiteenlopende accessoires. De Snob zonnebrillen zijn hier een voorbeeld van, maar ook de stoere boots en caps van het eigen merk.

Openingstijden PRJCT AMS

Kledingwinkel PRJCT AMS aan de Gasthuismolensteeg 18 is dagelijks geopend en sluit om 18.00 uur. Van maandag tot en met zaterdag is de openingstijd om 11.00 uur en op zondag om 12.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

PRJCT AMS
Gasthuismolensteeg 18, Amsterdam
+31 (0)20 330 73 11
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.