Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Public Art Amsterdam

21 juni markeert de start van Public Art Amsterdam 2018. Dit is een initiatief van 11 gerenommeerde kunstinstellingen die de handen in een slaan om kunst in de openbare ruimte van Amsterdam te laten zien. Het thema van dit jaar is Pay Attention Please! Tijdens deze manifestatie geven verschillende kunstenaars hun eigen kijk op de wijken van Amsterdam. Ze hebben allemaal hun eigen verhalen en persoonlijkheid die doorschemeren in de kunst. Pay Attention Please! Is een combinatie van bestaande en nieuwe kunstwerken in de Amsterdamse openbare ruimte. Het nodigt mensen uit om de stad op een geheel nieuwe en verrassende manier te ervaren!

Ontdek de stad Amsterdam – Wandel over de Zuidas, laat je verrassen in Nieuw West, maak kennis met de vele gezichten van Noord, verken het Oosten, dwaal over over de NDSM-werf of bekijk de Wallen met een frisse blik.

Deelnemende kunstinstellingen in Public Art Amsterdam 2018

CBK Zuidoost, De Appel, Framer Framed, GET LOST- art route, Frankendael Foundation, LAPS / Gerrit Rietveld Academie, Stichting NDSM-werf, Oude Kerk Amsterdam, P ///// akt, Stedelijk Museum en TAAK.

IN DE BUURT

Contact

Various Locations
Dam 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.