Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Restaurant Breda

Restaurant Breda heeft zijn deuren geopend en is absoluut een bezoekje waard. Na het succes van de restaurants Daalder en Guts & Glory zijn jonge de ondernemers Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk teruggekeerd naar hun roots: naar de Brabantse stad Breda om precies te zijn, de ‘Parel van het Zuiden’.

Gastronomisch dineren in Restaurant Breda

Het restaurant, gelegen aan het begin van de Herengracht, biedt internationale gerechten van hoge kwaliteit. Voor de lunch kies je voor een drie-, vier- of vijfgangenmenu. Voor het diner kun je kiezen voor het standaard, extra of ‘Full Monty’ menu, dat je een voorproefje geeft van alle gerechten op het menu voor minder dan 75 euro.

Laat de koks je tijdens je maaltijd verrassen met opwindende smaken en texturen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is. Met Restaurant Breda hebben de jonge ondernemers weer een hotspot in hun zak. In het restaurant kun je genieten van een moderne, internationale keuken van hoge kwaliteit in een toegankelijke en enigszins informele sfeer.

De grachtengordel is één van de meest populaire attracties in de stad. Laat ons jou door dit mooie deel van Amsterdam leiden, met hotspots en must-sees!

IN DE BUURT

Contact

Breda
SINGEL 210, Amsterdam
+31 (0)20 622 52 33
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.