Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Riva

Riva is een internationaal restaurant met een uitgebreide wijnkaart en een prachtig terras aan de Amstel. Het is de perfecte plek voor lunch, diner of gewoon een drankje in de stad.

Ontdek restaurant Riva in Amsterdam

Het restaurant bevindt zich aan de oevers van de Amstel. De moderne setting bestaat uit een lichte en open ruimte met een uitstekend uitzicht. Internationale gerechten, de uitgebreide wijnkaart en een groot zonnig terras aan de Amstel vormen het decor van Riva.

Het restaurant bevindt zich in een speciaal gebouw, ontworpen door de architect Cees Dam. Het gebouw is gedeeltelijk gemaakt van glas, dus tijdens je bezoek aan het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de Amstel. Met een modern interieur voelt het restaurant niet zo luxe, maar het eten is van wereldniveau.

Het geweldige menu bij Riva

Het menu biedt een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes, zoals risotto met eendenborst, eendenleverparfait en gnocchi met kreeft. Het is perfect voor een zonnige maaltijd buiten, maar op koude dagen kun je gezellig binnenkomen en toch van het uitzicht genieten.

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 11:00 tot 01:00
Zaterdag: 12:00 – 01:00 uur
Gesloten op zondag

IN DE BUURT

Contact

Riva
Amstelboulevard 1
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.