Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Ron Gastrobar Oriental

Ron Gastrobar Oriental is een Aziatische keuken met een internationale twist! Dit interessante en speelse menu heeft vele gastronomische verrassingen.

Over Ron Gastrobar

Volgens chef-kok en televisiepersoonlijkheid Ron Blaauw hoeft culinair genieten op topniveau niet noodzakelijkerwijs zes voorgerechten, vier soorten brood en zeven gangen te betekenen. Ron Blaauw heeft het culinaire concept op topniveau volledig veranderd om een geheel andere eetervaring te creëren. Ron Gastrobar heeft een à-la-cartemenu met 25 gerechten die elk € 15 kosten. Je kunt ze de hele avond door bestellen. Het bewezen succes van deze formule smaakte naar meer. Daarom opende Ron Blaauw de Aziatische variant van Ron Gastrobar in de Kerkstraat. Net als bij Ron Gastrobar aan de Sophialaan het geval is, serveert Ron Gastrobar Oriental gerechten voor € 15 die lekker, hoogstaand en betaalbaar zijn.

Openingstijden Ron Gastrobar Oriental

Ron Gastrobar Oriental is dagelijks voor de lunch geopend van 12.00 uur tot 14.30 uur. Ook voor het diner kun je 7 dagen per week aanschuiven bij Ron Gastrobar Orientel. De openingstijden zijn dan van 17.30 uur tot 23.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Ron Gastrobar Oriental
Kerkstraat 23, Amsterdam
+31 20 223 5352
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.