Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Salmuera

Het Latijns-Amerikaanse restaurant Salmuera opende onlangs de deuren in prachtig Amsterdam. Het restaurant is vernoemd naar een Latijns-Amerikaanse aromatische pekel die wordt gebruikt bij de bereiding van maaltijden. Latijns-Amerika staat sinds jaar en dag bekend als een smeltkroes van verschillende culturen en gerechten. Deze enorme diversiteit is nu samengevoegd bij dit unieke restaurant aan de Rozengracht in Amsterdam.

Menukaart

Vooral Argentijnen gebruiken de aromatische pekel om hun vlees te grillen. Geen wonder dus, dat je bij restaurant Salmuera een authentieke Argentijnse spitgrill vindt. Deze wordt gebruikt om heerlijke steaks te bereiden, evenals bijzonder smakelijke ribeye en tal van andere vleesspecialiteiten. Daarnaast is er ook een uitgebreid ceviche-menu (rauwe visschotels) en een authentieke mezcal-bar met een verscheidenheid aan buitengewoon lekkere cocktails. Het restaurant is vastbesloten om de passie en diversiteit van de Latino-cultuur met je te delen. Ontdek het zelf en laat je er meevoeren naar de buurten van Buenos Aires, de markten van Lima en de mezcalerias van Mexico.

Openingstijden Salmuera

Restaurant Salmuera is dagelijks vanaf 17.30 uur geopend. Van zondag tot en met donderdag is de sluitingstijd om 1.00 uur en op vrijdag en zaterdag sluiten ze om 3.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Salmuera
Rozengracht 106, Amsterdam
+31 20 624 5752
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.