Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Sauna Deco – Herengracht

Op een unieke plek aan de Amsterdamse grachten kun je bij Sauna Deco ultiem genieten en tot ontspanning komen. Dit is één van de oudste sauna’s in Amsterdam en heeft een schitterend interieur. Door de indrukwekkende Art Déco elementen uit de jaren 20 van de vorige eeuw, waaronder originele glas-in-loodramen en een opvallende plafondlamp, waan je je in Parijse sferen.

Oase van rust

In deze fraaie setting ervaar je bij Sauna Deco een oase van rust. De faciliteiten zijn er bovendien zeer divers. Zo zijn er twee saunacabines, een infrarood sauna en een stoombad. Daarnaast zijn er tal van ontspanningsruimtes, een zwembad, zonnebanken en vele andere spafaciliteiten. Qua massagemogelijkheden kun je onder meer kiezen uit een klassieke massage, of ga voor shiatsu. Uiteraard kun je hier ook terecht voor schoonheidsbehandelingen van hoogstaande kwaliteit.

Openingstijden Sauna Deco

Sauna Deco is gelegen aan de Herengracht 115 in Amsterdam en is dagelijks geopend. Op maandag en woensdag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 23.00 uur. Op dinsdag van 15.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 19.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Sauna Deco
Herengracht 115C, Amsterdam
+31 (0)20 623 82 15
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.