Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Setting the Stage: Pyongyang, North Korea, Part 2

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Noord Korea is een fascinerend land met vele geheimen. Tijdens de expositie Setting the Stage: Pyongyang, North Korea, Part 2, laat Eddo Hartmann pixel voor pixel zijn interpretatie van dit bijzondere land zien.

Over de expositie

Deze interessante expositie vind je in Huis van Marseille. In Noord Korea worden mensen vaak als niets meer dan een kleine pion, of een pixel, gezien. Een klein onderdeel van een groter geheel. Hartmann ging het land in op zoek naar deze kleine onderdelen en legde ze op de gevoelige plaat vast. In 2015 werd het eerste deel van zijn fotoserie al getoond tijdens een expositie in Huis Marseille. Deze fotoserie ging echter meer over de architectuur en propaganda in het land.  Nu laat hij de mensen van dit indrukwekkende land zien. Ontdek een anders verborgen wereld door zijn foto’s en sta stil bij de kleine details die hij heeft weten vast te leggen.

Noord Korea heeft uiteraard een strenge controle op wat voor informatie en foto’s het land verlaten. Toch heeft Hartmann het land weten vast te leggen op een manier die nog niet eerder gezien is.

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.