Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Sherlocked – Mystery Experiences

Stort je bij Sherlocked – Mystery Experiences Amsterdam in een ongelooflijk avontuur! Deze attractie in hartje Amsterdam heeft twee ongelooflijke ervaringen gecreëerd in het nieuwe, maar razend populaire ‘escape room’ genre. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt, maar mocht je ons niet geloven: kijk dan eens naar hun talloze enthousiaste Tripadvisor beoordelingen.

De kluis bij Sherlocked – Mystery Experiences

Iets waardevols ligt diep verborgen in het gebouw en aan jou de taak het te vinden. Voor deze unieke ervaring maak je deel uit van een team van inbraakexperts en word je uitgedaagd om een mysterieus object te stelen uit de veiligste kluis van Amsterdam.

De architect

Verscholen in het hart van Amsterdam, in de catacomben van de oude Beurs van Berlage, is een kamer gevonden die sinds 1934 niet meer wordt gebruikt. Het lijkt het oude kantoor van de architect Hendrik Petrus Berlage zelf te zijn geweest. Welke geheimen liggen verborgen in zijn kamer?

Meeslepende storytellingmethode

De meeslepende storytellingmethode van Sherlocked – Mystery Experiences sleept je vanaf het allereerste moment mee in het verhaal. Je wordt continu verrast en dat is al voordat je de ervaring zelf meemaakt. Wat we daarmee bedoelen? Nou, je zult het zelf moeten zien maar deze inbraakervaring is één van de meest filmische escape rooms die je ooit zult spelen. Benieuwd naar de kamers? Vergeet niet van tevoren te boeken. Deze kamers zijn namelijk zeer snel uitverkocht.

IN DE BUURT

Contact

Sherlocked - Mystery Experiences
Beursplein 1, Amsterdam
+31 (0)20 261 64 33
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.