Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Shoe{Diction

Bij Shoe{diction vind je de crème de la crème onder de schoenen. In deze winkel aan de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam hebben ze schoenen van internationale topmerken zoals Pollini maar ook Missoni, Etro, Giambattista Valli, Alexander McQueen en Vivienne Westwood. Dit is nog maar een kleine greep uit alle exclusieve designerschoenen die je hier kunt vinden. Er zijn maar weinig andere plekken in Nederland waar je deze diversiteit tegenkomt.

Gegarandeerd je ideale paar vinden

Met zoveel keuze aan topkwaliteit bij Shoe{diction zijn we ervan overtuigd dat je hier gegarandeerd zult slagen voor in ieder geval één paar nieuwe schoenen. Ze hebben een tijdloze elegantie en een unieke stijl met veel aandacht voor bijzondere details. Daarnaast ontdek je bij Shoe{diction ook een fijne selectie aan schitterende bijpassende lederen tassen. Bovendien zijn eveneens de zijden sjaals er om door een ringetje te halen, zo mooi.

Openingstijden Shoe{diction

Shoe{diction is dagelijks geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag en maandag openen ze de deuren om 12.00 uur en sluiten ze om 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Shoe{Diction
Oude Spiegelstraat 3, Amsterdam
+31 (0)20 423 38 88
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.