Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Sissy Boy Christmas Market

Het is tijd voor de meest fantastische markt van het jaar; de Sissy Boy Kerstmarkt. De locatie wordt in december gevuld met prachtige, winterse magie om de locatie in de beste en meest originele kerstmarkt van het jaar te veranderen.

Ze doen het anders op de Sissy Boy Kerstmarkt

De Sissy Boy Kerstmarkt staat bekend om zijn originele, out-of-the-box sfeer. Als je op zoek bent naar dezelfde oude kerstmarkten die je vrijwel overal kunt vinden, dan zal deze markt teleurstellen. Maar als je op zoek bent naar iets nieuws en anders, dan ben je bij deze markt aan het juiste adres. De Sissy Boy Kerstmarkt is er om al je zintuigen te prikkelen. Nederlandse ‘junkies’ zullen de unieke stukken vinden die ze in de vakantiestemming brengen en Fashionista’s kunnen eindeloos winkelen bij één van de vele kraampjes die dienst doen als kleine boetieks. Daarnaast vind je mooie kerstdecoraties, live muziek en (wat anders?) Glühwein om je in de stemming te brengen.

Het beste deel van alles? Je kunt grote merken scoren voor lage prijzen. De meeste winkels met een kraam hebben speciale kortingen op de kerstmarkt. Dus waar wacht je op?

Sissy Boy Kerstmarkt extra’s

Als je dacht dat dat het was, hebben we een verrassing voor je! Als je moe bent van al dat winkelen, kun je ook ontspannen in de kerst-bioscoop en één van de kerstklassiekers bekijken. Voor diegenen die willen winkelen zonder voor hun kinderen te hoeven zorgen is er een kinderoppasdienst.Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.