Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Stuyvesant Wijnlokaal

Een trendy hotspot voor de echte wijnliefhebber is Stuyvesant Wijnlokaal. Dit is een wijnbar en restaurant in één en bevindt zich in de voormalige Commandeurszaal aan de voorzijde van het historisch West-Indisch Huis. Dit is een prachtig zestiende-eeuws gebouw waar de West-Indische Compagnie lang geleden de opdracht verstrekte voor een fort op het eiland met de naam Manhattan. Tegenwoordig bekend als wereldstad New York. Bij Stuyvesant Wijnlokaal serveren ze meer dan 100 wijnen tegen zeer betaalbare prijzen. Maar het is niet alleen voor wijnliefhebbers de ‘place to be’. Ook voor je koffiepauze, lunch of een informeel diner is dit een ideale locatie.

Voor de lekkere trek

Een uitgebreid lunchmenu, tal van lekkernijen bij de koffie, royale borrelplanken en een heerlijk diner, je vindt het hier allemaal. Het regelmatig wisselende menu is er bijzonder divers en de verse ingrediënten komen nagenoeg allemaal van lokale leveranciers.

Openingstijden Stuyvesant Wijnlokaal

Stuyvesant Wijnlokaal is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Op zondag tot en met woensdag is de sluitingstijd om 23.00 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag om 1.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Stuyvesant Wijnlokaal
Haarlemmerstraat 75, Amsterdam
+31 (0)20 530 98 48
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.