Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Taproom

Bij Taproom houden ze van bier en delen ze deze liefde graag met jou! Hier serveren ze 24 verschillende bieren, allemaal uniek en lekker. Omdat ze graag lokaal bier promoten, wisselen ze vaak verschillende lokale bieren op de tap.

De bieren in de Taproom

In de Taproom hebben ze verschillende bieren op de tap, naast een aantal steeds veranderende lokale helden hebben ze ook een aantal all-time favorieten op het menu staan: Brouwerij de Prael, Flying Dog brewery, Maximus Brouwerij, Brouwerij ‘t IJ, Bruut, Cinema Brewing, Brouwerij Zeeburg, Oedipus, Kompaan, Amsterdam Brewing Company, Brouwerij de Vriendschap, Brooklyn Brewery, Texels Speciaalbier, Timmermans, Two chefs brewing, Ramses Bier, Thornbridge Brewery, Amsterdam Brewboys, Heineken and Weihenstephaner.

Eten in de Taproom

Een goed glas bier gaat het beste samen met een lekkere burger, sandwich of BBQ maaltijd, toch? Dat is precies wat ze bij de Taproom ook vinden! Daarom staat hun menu vol met sappige burgers, smakelijke sandwiches en BBQ maaltijden om bij je biertje te eten. Ook hebben ze lekkere snacks om de borrel nóg lekkerder te maken!

 

IN DE BUURT

Contact

Taproom
Nieuwe Vijzelstraat 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.