Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

The Butcher – 9 straatjes

Restaurant The Butcher – 9 Straatjes aan de Paleisstraat 14 is een absolute burger-hotspot in hartje Amsterdam. Deze trendy slager biedt alles wat je je als burgerliefhebber maar kan wensen. Het is dan ook niet zonder reden dat dit burgerrestaurant op meerdere locaties in Amsterdam gevestigd is. Naast de locatie The Butcher – 9 Straatjes vind je ook een locatie in stadsdeel De Pijp, in de Foodhallen en in de A’DAM Toren aan het IJ. De eigenaren hebben zelfs een foodtruck met de toepasselijke naam ‘The Butcher on Wheels’.

Menu

Op iedere locatie en bij de foodtruck is het een komen en gaan van fervente fijnproevers die hun tanden maar wat graag in de verrukkelijke burgers zetten. En wat voor burgers. De menukaart is er eentje uit duizenden. Wat bijvoorbeeld te denken van burger ‘The Daddy’? Dit is een burger van 250 gram Aberdeen Angus beef die ter plekke voor je wordt bereid. De verse ingrediënten van deze burger zijn gesmolten Edammer kaas, bacon, sla, tomaat, gegrilde ui en een overheerlijke BBQ saus. Andere aanraders zijn de ‘Truffle Burger’, de ‘Codfather’ en ‘The Babaganoush’.

Openingstijden The Butcher – 9 Straatjes

The Butcher – 9 Straatjes is dagelijks geopend. Van zondag tot en met donderdag van 11.00 uur tot 1.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 3.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

The Butcher
Paleisstraat 14, Amsterdam
+31 (0)20 811 33 88
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.