Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

The Pancake Bakery

Breng eens een bezoek aan The Pancake Bakery in Amsterdam om te genieten van de wereldberoemde Nederlandse pannenkoek. Traditionele Nederlandse pannenkoeken worden hier volgens het beroemde recept bereid, maar je kunt ook zeker gaan genieten van een pannenkoek met een meer exotische of tropische topping. De beste pannenkoeken van Amsterdam kun je bestellen bij The Pancake Bakery.

The Pancake Bakery voor de lekkerste pannenkoeken

Deze charmante gelegenheid is gevestigd op unieke historische locatie aan de Prinsengracht Het pannenkoekenrestaurant ligt op korte afstand van het Anne Frank Huis en vlakbij de Westerkerk. In het 17e-eeuwse pakhuis, dat vroeger tot de VOC behoorde, kun je zowel dineren als een snelle en betaalbare maaltijd nuttigen. In de open keuken kun je zien hoe ze heerlijke pannenkoeken bakken, variërend van een traditionele Nederlandse pannenkoek met stroop of poedersuiker, tot onze favorieten, zoals de Caprese met tomaat en pesto. Je kunt ook je eigen pannenkoek maken met de ingrediënten die je wenst!

De grachtengordel is één van de meest populaire attracties in de stad. Laat ons jou door dit mooie deel van Amsterdam leiden, met hotspots en must-sees!

IN DE BUURT

Contact

The Pancake Bakery
prinsengracht 191, Amsterdam
+31 (0)20 625 13 33
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.