Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

The Uptown Meat Club

The Uptown Meat Club aan de Van Baerlestraat 7 in Amsterdam is de ultieme hotspot voor vleesliefhebbers. Dit trendy restaurant heeft een ongelooflijk gevarieerd menu met de meest verrukkelijke vleesgerechten. Bestel er een superieure cote de boeuf, een Tomahawk steak of een klassieke entrecote.

Over het restaurant

Centraal in de sfeervol ingerichte eetzaal van The Uptown Meat Club staat de indrukwekkende houtskooloven van Mibrasa. Hier worden al je favoriete gerechten naar jouw voorkeur en smaak bereid. Vergeet daarbij zeker niet om één of meerdere bijgerechten te bestellen, zoals roseval aardappelen, zelfgemaakte friet en de geroosterde groenten. Datzelfde geldt voor het bestellen van een glas bijpassende wijn. Het restaurant heeft een internationale wijnkaart met onder meer Cabernet Sauvignon, Shirazwijnen en Chardonnay. Enthousiastelingen zijn bovendien welkom voor de lunch in dit grillrestaurant. Want ook voor sandwiches, hotdogs en burgers is dit de plek waar je moet zijn.

Openingstijden The Uptown Meat Club

The Uptown Meat Club is iedere dag van de week geopend vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur. Houd er wel rekening mee dat de keuken er om 22.00 uur sluit.

 

IN DE BUURT

Contact

The Uptown Meat Club
VAN BAERLESTRAAT 7, Amsterdam
+31 (0)20 363 81 42
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.