Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

The White Room

Het regent sterren op de Dam en dat is zeker ook de verdienste van restaurant The White Room. Dit is het restaurant van 3 sterren Michelin Chef Jacob Jan Boerma. Hij werd gevraagd om een restaurant te openen in het iconische 5-sterren NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Het uit 1855 daterende hotel is grondig gerenoveerd en de Witte Zaal is omgetoverd tot gastronomisch en stijlvol restaurant: The White Room. Volgens Jacob Jan Boerma bepaalt de natuur de kwaliteit van het menu terwijl hij een geweldige smaak toevoegt. Verwacht pure kunstwerken op je bord, met een focus op frisse smaken en specerijen. Breng er ook een bezoek aan de nieuwe cocktailbar The Tailor, waar ze cocktails op maat shaken.

Michelinster

In december 2017 ontving het restaurant hun eerste Michelinster, na anderhalf jaar open te zijn geweest. Je kunt er kiezen uit een voortreffelijk 4-, 6- en 8-gangen diner met een aanvullend wijnarrangement.

Openingstijden The White Room

Restaurant The White Room is geopend van dinsdag tot en met zaterdag (zondag en maandag gesloten). Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je er tussen 12.00 uur en 13.30 uur terecht en is het restaurant eveneens tussen 18.30 uur en 22.00 uur geopend. Op dinsdag en woensdag is de openingstijd tussen 18.30 uur en 22.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

NH Grand Krasnapolsky
Dam 9, Amsterdam
+31 (0)20 554 61 14
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.