Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Toki

Koffiebar TOKI is een absolute aanrader wanneer je een echte koffieliefhebber bent. Het interieur is er overwegend wit, maar door het gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboe kom je er in een sfeervolle ambiance terecht met eigen unieke stijl. Bovenal ga je er natuurlijk naar toe voor de koffie. En wat voor koffie. De kaart staat vol met een grote diversiteit aan koffiesoorten. Van een stevige espresso tot heerlijke filterkoffie. Ben je een theedrinker? Geen probleem. Ook aan smakelijke theesoorten kun je hier te kust en te keur.

Tot in ieder detail
Niet alleen de grafische huisstijl van TOKI is indrukwekkend maar zeker ook de bijzondere objecten. Er is aan ieder detail gedacht, want ook de mokjes zijn zeer inspirerend. Overigens raden we je ook zeker aan om hier een zoete lekkernij te proberen. Op de toonbank van TOKI staan overheerlijke cakejes die afkomstig zijn van patisserie Petit Gâteau. Geniet ervan!

Openingstijden TOKI

Koffiebar TOKI is dagelijks geopend. Door de week kun je er tussen 7.30 uur en 18.00 uur terecht en ’s weekends van 9.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Toki
Binnen Dommersstraat 15, Amsterdam
+31 (0)20 363 60 09
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.